Scroll Top
Firmaturer og dagsturer.

Firmaturer

TA MED DEG KOLLEGAENE PÅ ELEKTRISK BÅTCRUISE!

Nyt utsikten av Porsgrunn og Skien sett fra ælva i en elektrisk cabincruiser. Cruise stillegående opp til Skien og få en smakebit av den historiske Telemarkskanalen når vår kaptein loser dere trygt igjennom Skien sluse. En fantastisk opplevelse! Eller hva med å ta med deg kollegaer eller gjester ut i den flotte skjærgården vår?

Canal Boats Telemark har fått en braksuksess med sin lansering av firmaturer. Båtene har plass til 8 personer + kaptein og servitør. Om dere er et større firma er det selvsagt mulig å leie flere båter som følger hverandre.

Velkommen til en uforglemmelig opplevelse!

Fyll ut skjema under for å sende inn en bookingforespørsel:

  Dagsturer

  Opplev en uforglemmelig dag på vannet med vår elektriske cabincruiserutleie! Nå har du sjansen til å cruise langs Telemarkskanalen og Telemarkskysten i din egen takt, og oppdage de skjulte skattene langs vannveiene i Telemark. Vår moderne og miljøvennlige cabincruiser gir deg muligheten til å nyte en spektakulær dagstur, hvor du selv er kapteinen.

  Med vår elektriske cabincruiser kan du glede deg over en avslappende og lydløs opplevelse på vannet, uten forstyrrende støy eller skadelige utslipp. Det er den perfekte måten å komme tett på naturen, samtidig som du utforsker kystens og kanalens skjønnhet. Båten har plass til opptil 10 personer, slik at du kan dele denne opplevelsen med familie og venner.

  Prisen for å leie båten for en hel dag, fra kl. 10:00 til 16:00, er kun 6000 NOK. Dette gir deg rikelig med tid til å utforske kanalen og kysten, legge til ved sjarmerende steder underveis, og til og med ta deg tid til en avslappende lunsj om bord. Uansett om du ønsker å cruise rolig gjennom vannveiene eller sette kursen mot spennende destinasjoner, er valget helt ditt.

  Båten er utstyrt med alt du trenger for en komfortabel dag på vannet. Fra en romslig salong til et hyggelig sitteområde utendørs, er du godt forberedt for en hyggelig tur. Våre instruksjoner og opplæring vil sørge for at du føler deg trygg og klar som båtfører.

  Så hvorfor ikke samle gjengen og planlegge en minneverdig dagstur langs Telemarkskanalen og Telemarkskysten? Ta kontakt med oss for å reservere din elektriske cabincruiser i dag, og se frem til en fantastisk opplevelse på vannet!

  Generell info:

  Pris for dagsleie: 6000 NOK

  Tidsrom: kl.10:00-16:00

  Antall personer: Maks 10

  Fyll ut skjema under for å sende inn en bookingforespørsel:

   Privacy Preferences
   When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.